Geen producten (0)

LED flitsers en zwaailampen

LED flitsers en LED zwaailampen

Bent u op zoek naar LED flitsers of LED zwaailampen? Dan bent u bij ABC-LED.nl aan het juiste adres! ABC-LED.nl is de LED specialist en heeft diverse LED flitsers en zwaailampen in het assortiment. Voor elke toepassing en soort voertuig hebben wij de juiste LED flitser of LED zwaailamp.

LED flitsers
Wij bieden diverse LED flitsers. Van dak flitsers, bumper flitsers tot dashboard flitsers, voor elke toepassing hebben wij een oplossing. Bumper flitsers zitten in een metalen behuizing en hebben een E-keurmerk. Deze flitsers zijn geschikt voor op de bumper van een auto of vrachtwagen. Wij hebben oranje en blauwe bumper flitsers in ons assortiment. Raam en dashboard flitsers kunnen eenvoudig op het dashboard gemonteerd worden. Deze flitsers zijn verkrijgbaar in de kleuren oranje, wit en blauw variërend van 8 tot 86 LED.

Let wel: Niet alle LED flitsers zijn geschikt als exterieurverlichting voor op de openbare weg. Niet gecertificeerde lampen mogen enkel als interieurverlichting, op privé terrein of op een gesloten circuit gebruikt worden.

LED zwaailampen
Daarnaast hebben wij een ruim assortiment LED zwaailampen. Van dak zwaailampen tot beugel zwaailampen, we hebben alle benodigdheden voor LED zwaailichten in huis. Dak zwaailampen kunnen eenvoudig op het dak geplaatst worden. Een dak zwaailamp met magneet of zuignappen blijft op zijn plek zitten. Wij bieden zowel oranje, gele als blauwe dak zwaailampen. Beugel zwaailampen worden bevestigd aan het voertuig door middel van een beugel. Hiervoor hebben wij zowel horizontale daksteunen als zijbeugel daksteunen. Deze zwaailampen zijn verkrijgbaar in de kleur oranje. Bestel uw LED flitsers of LED zwaailampen eenvoudig en snel online op ABC-LED.nl.

Let wel: blauwe zwaailampen mogen niet op de openbare weg gebruikt worden. Deze zwaailampen zijn enkel voor decoratief gebruik. Daarnaast gelden er voor andere kleuren zwaailampen als oranje en gele zwaailichten ook bepaalde regels.

Geel zwaailicht
Een geel zwaailicht mag alleen gebruikt worden om andere weggebruikers te wijzen op een bijzondere of gevaarlijke situatie, zoals het takelen van een auto met pech. Het voeren van gele zwaailichten geeft geen voorrangsrechten. U hoeft geen vergunning of ontheffing aan te vragen voor het gebruik van een geel zwaailicht. Het gele zwaailicht mag gebruikt worden op het daartoe bedoelde motorvoertuig bij:

 Het verlenen van hulp op of langs de weg;
 Werkzaamheden aan, op of rondom wegen, inclusief sneeuwruimen en het strooien van gladde wegen;
 Hulpverlening aan voertuigen en het repareren of bergen en wegslepen van voortuigen;
 Het vervoer van een ondeelbare lading (bijvoorbeeld een graafmachine, een damwand of een boot) waarvoor ontheffing is verleend;
 Het begeleiden van transporten waarvoor een ontheffing is verleend;
 Het begeleiden van militaire colonnes;
 Het rijden met landbouw- of bosbouwtrekkers en motorvoertuigen met beperkte snelheid. Of door deze voertuigen getrokken aanhangwagens die inclusief de lading breder zijn dan 2.60 meter.

Voor meer informatie over zwaailampen verwijzen wij u graag naar onze pagina: gebruik zwaailampen