Geen producten (0)

LED profielen

LED strip profielen

Bent u op zoek naar LED profielen? Dan bent u bij ABC-LED.nl aan het juiste adres! ABC-LED.nl is de LED specialist en heeft diverse LED profielen in het assortiment. LED strip profielen zijn speciaal gemaakt voor LED strips. Door gebruik te maken van een LED profiel zorgt u voor een extra verzorgde, professionele afwerking. Daarnaast zorgt de profiel voor een mooie, egale verspreiding van het licht. Al onze LED profielen bestaan uit aluminium legeringen, zodat de LED strips hun warmte kwijt kunnen. Deze benodigde koeling van de LED strips verlengt de levensduur van de LED strips.

LED profielen assortiment
ABC-LED.nl heeft diverse LED strip profielen in het assortiment. Zo hebben we inbouw profielen, opbouw profielen en hoek profielen. Bij een inbouw profiel wordt de LED strip in het profiel geplaatst. Bij een opbouw profiel komt de LED strip op het profiel te liggen. Een hoek profiel is geschikt voor hoeken en naden. U kunt deze LED strip behuizing zowel binnen als buiten gebruiken.


Alle LED strip profielen worden compleet geleverd met eindkapjes voor een verzorgde afwerking van het profiel. Daarnaast worden er bij veel LED profielen bevestigingsbeugels geleverd voor een eenvoudige montage. U kunt ook los montage klemmen bestellen, indien gewenst. Bij het bestellen kunt u kiezen voor een diffuser, deze zijn leverbaar in opaal (melkglas) of transparant. De diffusers zijn gemaakt van kunststof en worden in het profiel geklikt.

LED strip profielen afmetingen
De LED profielen zijn in lengtes van 1, 2, 3 en zelfs 4 meter verkrijgbaar. Heeft u een LED profiel van 1 meter nodig? Dan wordt deze verzonden in een koker met PostNL. De 2 of 3 meter profielen kunnen worden afgehaald of worden bezorgd als express service met UPS. De LED profielen van 4 meter kunnen in verband met hun omvang alleen afgehaald worden in Hellevoetsluis. Wij hebben alle LED profielen ruim op voorraad. Bestel uw LED benodigdheden eenvoudig en snel online op ABC-LED.nl.