Geen producten (0)

LED bar - werk verlichting

LED balken en LED werkverlichting

Bent u op zoek een LED bar of werkverlichting? Dan bent u bij ABC-LED.nl aan het juiste adres! ABC-LED.nl is de LED specialist en heeft diverse LED balken en werkverlichting. Een LED balk is in de basis een lange balk met vele verlichtingspunten op een rij. Deze LED bars zijn geschikt voor vele toepassingen, bijvoorbeeld voor op de werkvloer, voor werkvoertuigen, graafmachines of bij een DJ booth. Naast LED bars bieden wij ook werkverlichting als ronde LED werklampen en LED spots. Met onze werkverlichting zorgt u voor voldoende licht om te kunnen werken.

Voordelen LED balken en LED werklampen
LED balken en werklampen zijn eenvoudig te installeren. U hoeft enkel de stekker in het stopcontact te steken en het werkt. Er komt dus geen soldeerwerk bij kijken. Grote lampen als spots en balken met vele verlichtingspunten verbruiken enorm veel energie. Met een LED balk of LED spot is dat verleden tijd! LED balken en LED spots verbruiken veel minder energie dan halogeen lampen nodig hebben. Daarnaast zijn LED lampen duurzamer, doordat ze veel langer mee gaan. Dat scheelt in de portemonnee!

LED balken assortiment en werkverlichting
ABC-LED.nl heeft een ruim assortiment LED balken en werkverlichting. Zo bieden wij diverse LED balken variërend van 12 cm tot en met 139 cm. Hoe breder de balk, hoe breder het lichtbeeld. Naast de balklengte zijn de LED bars verkrijgbaar in verschillende wattages van 20 Watt tot en met 300 Watt. Behalve de lichtsterkte en de hoeveelheid Watt is vooral de afmeting maatgevend bij de aanschaf van een LED balk. Ook hebben wij curved LED bars in ons assortiment. Naast LED balken hebben wij ook ronde LED werklampen en LED spots voor op de werkvloer. De ronde LED werklampen zijn verkrijgbaar in 3x3 Watt en 16x3 Watt LED lampen en kunnen gemakkelijk op een voertuig bevestigd worden. LED spots zijn ook verkrijgbaar met standaard, waardoor de LED spot mobiel is en niet vastgemaakt hoeft te worden. De LED spot werklampen variëren van 4x3 Watt tot en met 16x3 Watt. Bestel uw LED balk of LED werklamp eenvoudig en snel online op ABC-LED.nl.

Geen producten (0)