Geen producten (0)

LED bouwlampen schijnwerpers

LED bouwlampen en LED schijnwerpers

Bent u op zoek naar een LED bouwlamp of LED schijnwerper? Dan bent u bij ABC-LED.nl aan het juiste adres! ABC-LED.nl is de LED specialist en heeft diverse LED bouwlampen, schijnwerpers en spots in het assortiment. Een LED bouwlamp of schijnwerper kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor meer licht om bij te kunnen werken. Daarnaast kunt u bouwlampen en schijnwerpers ook toepassen om een specifiek object te verlichten, zoals reclameborden en gevelverlichting. Voor tuinverlichting is een LED schijnwerper ook uitermate geschikt.

Voordelen LED bouwlamp of schijnwerper
Grote bouwlampen en schijnwerpers van bijvoorbeeld 500 Watt verbruiken enorm veel energie. Met een LED lamp is dat verleden tijd! LED bouwlampen en schijnwerpers verbruiken gemiddeld slechts 20% van de energie die halogeen lampen nodig hebben. Daarnaast zijn LED lampen duurzamer, doordat ze veel langer mee gaan. Dat scheelt in de portemonnee!

LED bouwlampen en schijnwerpers assortiment
ABC-LED.nl heeft diverse LED bouwlampen en schijnwerpers in het assortiment. Wij bieden LED schijnwerpers van 10, 20, 30, 50, 70 tot 200 Watt. Deze laatste betreft een industriële hoge kwaliteits LED lamp. Een modulair opgebouwde LED lamp kunt u gebruiken voor industriële toepassingen. Voor kleinere toepassingen kunt u kiezen voor een LED schijnwerper van minder Watt. Hierbij heeft u de keuze uit een aluminium, zwarte of witte behuizing. Bent u op zoek naar een LED schijnwerper die automatisch aan gaat wanneer er iemand in de buurt is? Kies dan voor een LED schijnwerper met bewegingssensor. Met een bewegingssensor laat u nooit onnodig licht branden, wat ook scheelt in uw energieverbruik.

Wilt u een LED schijnwerper die van kleur kan veranderen? Ga dan voor een RGB LED schijnwerper. Met een RGB LED schijnwerper kunt u diverse kleuren en effecten creëren. Deze schijnwerpers zijn in 10, 20, 30 en 50 Watt verkrijgbaar en worden geleverd met afstandsbediening. Bestel uw LED benodigdheden eenvoudig en snel online op ABC-LED.nl.