Geen producten (0)

LED strips 12 volt

 

12 volt LED strip assortiment
ABC-LED.nl heeft een ruim assortiment LED Strips van 12 volt. Van warm wit licht LED strips tot RGB kleuren LED strips, ABC-LED heeft alle benodigdheden voor LED strips in huis. Onze 12 volt LED strips zijn verkrijgbaar in 1 meter, 2,5 meter en 5 meter met 30 leds per meter of met 60 leds per meter. Het verbruik van deze LED strips is respectievelijk 7,2 en 14,4 Watt per meter. Gaat uw voorkeur uit naar een 12 volt LED strip die van kleur kan veranderen? Kies dan voor een 12 volt RGB LED strip. Naast gewone formaat LED strips hebben wij ook ultra dunne 12 volt LED draden. Deze LED verlichting is gemaakt van super dun koperdraad. Bestel uw 12 volt LED strips eenvoudig en snel online op ABC-LED.nl.


LED strip 12 volt (indoor & outdoor)

Bent u op zoek naar LED strips van 12 volt? Dan bent u bij ABC-LED.nl aan het juiste adres! ABC-LED.nl is de LED specialist en heeft diverse 12 volt LED strips in het assortiment. Onze LED strips zijn de ideale sfeerverlichting. Op eenvoudige wijze creëert u sfeer aan iedere ruimte met een passende kleur voor elke gelegenheid. Van subtiele sfeerverlichting met een warm wit LED strip tot een kleurrijke RGB LED strip, met LED strips heeft u eindeloze mogelijkheden. Naast dat de krachtige LED strips een hoge lichtopbrengst hebben, verbruiken ze ook weinig energie waarmee u bespaart op uw energierekening.

LED strip 12 volt gebruiksvriendelijk
LED strips zijn gemakkelijk in gebruik, zowel tijdens de montage als tijdens het gebruik. Een LED strip is eenvoudig te monteren met de plakranden die over de gehele lengte zitten. Ook kan een LED strip op maat geknipt worden, zodat het altijd past op uw oppervlakte. De 12 volt LED strips zijn verkrijgbaar in waterproof of niet waterproof, zodat het altijd geschikt is voor uw toepassing. Al onze LED strips zijn perfect dimbaar. Zonder hinderlijke trillingen kunt u de LED strip eenvoudig minder fel of juist feller instellen. Wilt u een extra verzorgde afwerking? Maak dan gebruik van onze LED strip profielen.