Geen producten (0)

LED strips LED strip (indoor & outdoor)

Bent u opzoek naar een led strip?

Dan bent u bij ABC-LED.nl aan het juiste adres! ABC-LED.nl is de LED specialist en heeft diverse LED strips in het assortiment. Onze LED strips zijn de ideale sfeerverlichting. Op eenvoudige wijze creëert u sfeer aan iedere ruimte met een passende kleur voor elke gelegenheid. Van subtiele sfeerverlichting in uw woonkamer tot een kleurrijke LED strip voor in uw auto, met LED strips zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast zijn LED strips energiezuinig, wat bespaart op uw energieverbruik.


LED strips gebruiksvriendelijk

LED strips zijn zeer eenvoudig in gebruik, zowel tijdens de montage als bij het gebruik. Een LED strip is gemakkelijk te monteren door middel van de plakranden die over de gehele lengte zitten. Tevens kan een LED strip op maat geknipt worden, zodat het altijd past. U heeft de keuze uit waterproof of non-waterproof LED strips, zo vindt u voor elke toepassing een geschikte LED strip. Voor een extra verzorgde afwerking kunt u gebruik maken van LED strip profielen.

LED strips assortiment

ABC-LED.nl heeft een ruim assortiment LED Strips. Van warm wit licht LED strips, RGB kleuren LED strips tot digitale LED strips, ABC-LED heeft alle benodigdheden voor LED strips in huis. U vindt diverse voltages LED strips in onze webshop. Van 12 volt LED strips, 24 volt LED strips tot 220 volt LED strips. Deze LED strips zijn voorzien van 30 of 60 LEDS per meter. Al onze LED strips zijn dimbaar, zodat u voor elke gelegenheid de LED strip naar uw eigen wens kan instellen. Gaat uw voorkeur uit naar een LED strip die van kleur kan veranderen? Kies dan voor een RGB LED strip. Naast losse onderdelen als multicolor LED strips om zelf uw set te bouwen kunt u ook kiezen voor de ongekende mogelijkheden van een Plug & Play set. Bestel uw LED strips eenvoudig en snel online op ABC-LED.nl.