Geen producten (0)
Geen producten (0)

LED werklamp + waarschuwingslicht - Wit + amber - R10 / R65 / R149 - 12 / 24V 

€ 52,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode P202402121331
Productcode leverancier L202402121331
Omschrijving

LED werklamp + waarschuwingslicht - Wit / amber - R10 / R65 / R149 - 7 LED - 12 / 24V 

Compacte werklamp met hoge lichtopbrengst.

Deze werklamp met LED licht kan op voertuigen gemonteerd worden, voor duidelijke verlichting van de weg. Met een lichtopbrengst van maar liefst 1600 Lumen is het licht van de lamp voldoende helder om terreinen in het donker en donkere ruimtes van genoeg licht te voorzien. De lamp genereert deze lichtopbrengst dankzij de 3 krachtige LEDs, en de 4 oranje flitser LEDs. Hierdoor beschikt de werklamp dus over de mogelijkheid om zowel normaal licht (wit), als een flitspatroon (oranje) te voeren. Perfect voor duidelijke zichtbaarheid in elke situatie dus.  Bij de lamp wordt een kabel van 30cm geleverd zodat deze gemakkelijk aangesloten kan worden op een energiebron, en met de schroeven die aan het frame van lamp zitten is het bevestigen van de lamp ook erg simpel. Bovendien is de lamp voorzien van het ECE R10, R65, én R149 keurmerk. 

R10
Wat is EMC (ECE-R 10)? Elektromagnetische compatibiliteit (EMC) is een kwaliteitskenmerk van optische signaalsystemen en duidt twee factoren aan: Storingsemissie: de begrenzing van de emissie van elektromagnetische storingen op een niveau, dat een storingsvrij bedrijf van andere apparatuur in de omgeving mogelijk maakt Storingsbestendigheid: zorgen voor een voldoende hoge bestendigheid tegen van buitenaf werkende elektromagnetische storingen De wettelijke basis hiervoor wordt geleverd door CISPR 25 en ISO 7637 en 11452.

R65 
ECE R 65 Lichtverdeling volgens ECE-R65 (E-keurmerk) De zwaailampen moeten volgens de voorschriften van ECE-R65 zo zijn gebouwd, dat ze bij normaal gebruik ondanks de daarbij optredende schommelingen probleemloos blijven werken en dat ze de in deze regeling voorgeschreven eigenschappen behouden. Het is belangrijk dat de zwaailamp zo is gebouwd, dat het na een juiste montage op het voertuig niet kan worden bewogen. Een verkeerde montage kan de waarschuwingswerking afnemen. De lichtwaarden worden op een afstand van ten minste 25 m gemeten. Bij alle lampen, die niet zijn uitgerust met gloeilampen als lichtbron, moeten de gemeten lichtsterkten na één minuut en na 30 minuten voldoen aan de minimum- en maximumeisen. Dit illustreert het belang van thermomanagement in LED-zwaailampen, want alleen door een optimale temperatuurregeling kunnen optimale lichtwaarden ook bij langer gebruik worden gegarandeerd. Een zwaailamp moet zo op het voertuig zijn aangebracht, dat het waarschuwingssignaal vanuit iedere positie op een afstand van 20 m herkenbaar is. Als dit niet mogelijk is, moeten aanvullende waarschuwingssystemen (bijv. extra zwaailampen) worden aangebracht op het voertuig

R149

Het ECE R149 keurmerk is een wet die geldt voor alle toepassingen die wegverlichting als doeleinde hebben. Dit keurmerk zorgt ervoor dat de LED bar voldoet aan regelgeving die te maken heeft met lichtopbrengst, stralingshoeken, spanningsverdeling, materialen, en levensduur. Dit keurmerk geldt wereldwijd. 

SPECIFICATIES
  • Vermogen: 20 + 8Watt
  • Aansluiting: 12/24V
  • Lichtopbrengst: 1600 Lumen
  • Aantal LEDs: 7 (3 + 4)
  • Materiaal lens: polycarbonaat (PC)
  • Materiaal behuizing: Aluminium
  • Modern design (randloos)
  • Keurmerk: ECE R10, R65, R149
  • Lengte kabel: 30cm
  • Afmetingen (mm): 113 x 74 x 78