Geen producten (0)
Geen producten (0)

LED SPOT - 16 x 3 watt - front light - WIT - OFF-ROAD

€ 39,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode P201405051548
Productcode leverancier L201405051548
Omschrijving

LED Werklamp 16x LED Vierkante Spot - Model L0081S

Bent u op zoek naar effectieve verlichting voor werk in uitdagende omstandigheden? Onze LED Werklamp 16x LED Vierkante Spot biedt de perfecte oplossing! Deze geavanceerde lamp biedt ongeëvenaarde kwaliteit en functies die u in staat stellen om zelfs in de meest veeleisende situaties te werken.

Belangrijkste productkenmerken:

  • Krachtige Helderheid: Met 16 energiezuinige LED-lampjes en indrukwekkende 2100 lumen, biedt deze lamp uitstekende verlichting waarmee u zelfs in het donker effectief kunt werken.

  • Veelzijdigheid: Deze spot is niet alleen een werklicht, maar ook een efficiënte schijnwerper. Of u nu intensieve verlichting van het werkgebied nodig heeft of gericht licht, deze lamp voldoet aan uw verwachtingen.

  • Hoge Prestaties: Ondanks de indrukwekkende helderheid verbruikt deze lamp slechts 43 W vermogen, wat zorgt voor zuinigheid en milieuvriendelijkheid.

  • Robuuste Constructie: Gemaakt van duurzame materialen, met een PS-kap en een aluminium behuizing, biedt deze lamp betrouwbaarheid en duurzaamheid die essentieel zijn in veeleisende omstandigheden.

  • Normconformiteit: Het product is gecertificeerd volgens normen zoals ECE R10, wat garant staat voor veiligheid en kwaliteit.

  • Eenvoudige Installatie: De lamp wordt bevestigd met een schroef, waardoor de installatie snel en gemakkelijk verloopt.

  • Spanningsmogelijkheden: Pas de lamp aan uw behoeften aan met spannings opties van 12 V of 24 V.

  • Gedetailleerde Specificaties: De afmetingen van de verpakking zijn 119x65x148 mm en het gewicht van de lamp is 484 g.

Gebruiksaanwijzing: Onze LED Werklamp is ontworpen met uw veiligheid en comfort in gedachten. We raden aan om de gebruikershandleiding te lezen voordat u de lamp monteert en gebruikt om mogelijke risico's te vermijden en de levensduur van het product te verlengen. Monteer de lamp op een plaats buiten bereik van kinderen. Als u traditionele gloeilampen vervangt door LED-verlichting, zijn er meestal geen grote aanpassingen aan de installatie nodig. Zorg ervoor dat u de stroomsterkte van de schakelaar verifieert voordat u de lamp aansluit.

Samenvatting: Onze LED Werklamp 16x LED Vierkante Spot, Model L0081S, is een betrouwbaar instrument voor het verlichten van werkgebieden en het gebruik in terreinvoertuigen. Dankzij de geavanceerde functies, stevige constructie en conformiteit aan normen, kunt u rekenen op effectiviteit en betrouwbaarheid. Maak vandaag nog gebruik van deze uitstekende lamp en verbeter uw productiviteit!