Geen producten (0)

 

 


Niet gebruikte artikelen kunt u binnen 14 dagen, in de onbeschadigde* verpakking retourneren. 

Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De kosten voor het retour zenden worden niet vergoed. 

Retourzendingen dienen vooraf aangemeld te worden via onderstaand formulier en u ontvangt per email verdere instructies.
Opgaaf van reden is niet noodzakelijk, wij stellen het echter wel op prijs, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. 

LET OP: voor zakelijke orders is er geen zichttermijn. Retour in overleg.   


 


Als u een product binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd heeft en voldaan heeft aan de retour voorwaarden, krijgt u het volledige aankoopbedrag van dat product binnen 5 werkdagen na retourzending teruggestort op de rekening die ook bij het betalen is gebruikt. Als wij het artikel niet retour kunnen nemen, dan krijgt u daar een bericht met uitleg over.

De verzendkosten van het terugsturen zijn voor rekening van de afnemer. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor de rekening van de afnemer.
Mocht u geen gebruik willen maken van bovenstaand formulier dan vindt u HIER een modelformulier voor ontbinding / herroeping welke u kan uitprinten. 

* Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. LET OP: voor zakelijke orders is er geen zichttermijn