Geen producten (0)

Waterdichte ledstrips met IP65, IP67 of IP68 certificering

Onze waterproof ledstrips zijn in verschillende mate beschermt tegen water en stof.
Hieronder kunt u terug vinden wat de verschillen zijn en welke het beste bij uw toepassing past.

Waterdichte ledstrips voor in uw tuin of aquarium

Bent u opzoek naar een waterdichte ledstrip welke u buiten in uw tuin, vijver of aquarium wilt gebruiken?
Dan is het handig als u weet welke waterproof ledstrip u nodig hebt.
Onze ledstrips zijn verdeeld in een aantal verschillende IP waarden, deze waarde geeft aan hoe water of stofdicht de ledstrip is.
Zo zijn onze standaard niet waterdichte ledstrips voorzien van de IP20 certificering, wat dit inhoud kunt u hieronder terug lezen.
Onze waterdichte ledstrips zijn verdeeld in 3 verschillende IP waarden: IP65, IP67 en IP68.

IP waarden bij Ledstrips

  • IP20: Dit zijn ledstrips zonder een beschermende laag tegen vocht, deze strips hebben deze laag ook niet nodig, deze zijn namelijk geheel veilig om aan te raken. Tevens zijn deze ledstrips wel beschermt tegen stof. Deze strip is hierdoor enkel geschikt voor gebruik in droge ruimtes. Alle ledstrips van ABC-Led hebben standaard de IP20 certificering !

  • IP65: Onze led strips met de IP65 certificering zijn spatwaterdicht (12,5 L/min.) Dit houd in dat ze geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes (badkamer en keukens) en buiten,
    mits deze niet direct word blootgesteld aan regen. Zo zien wij deze IP65 led strips veel terug in de overkappingen, keukens en badkamers. Daarnaast zijn alle waterdichte led strips van ABC-led voorzien van een beschermende en gladde afwerking. Let wel op de de verbindingen aan de uiteindes van deze strips niet waterdicht zijn.

  • IP67: Bent u op zoek naar een led strip welke wel geschikt is om in de regen te gebruiken, of wilt u een led strip in uw aquarium? Dan bent u opzoek naar een led strip met een IP67 certificering. Deze led strips zijn volledig waterdicht en hierdoor geschikt voor o.a uw aquarium en buiten in uw tuin. Daarnaast zijn alle waterdichte led strips van ABC-led voorzien van een beschermende en gladde afwerking. Let wel op de de verbindingen aan de uiteindes van deze strips niet waterdicht zijn.

  • IP68: Wilt u de led strips langdurig onderwater plaatsen dan raden wij de waterdichte led strips met IP68 certificering aan. Deze strips zijn geschikt voor langdurig gebruik onder water en zijn volledig stofdicht en drukwaterdicht. Hierdoor zien we ze veel terug in zwembaden, vijvers en badkamer. Daarnaast zijn alle waterdichte led strips van ABC-led voorzien van een beschermende en gladde afwerking. Let wel op de de verbindingen aan de uiteindes van deze strips niet waterdicht zijn.