Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dashboard flitser - ORANJE - R10 R65 - 9 LED - gecertificeerd

€ 78,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode P202107061503
Productcode leverancier L202107061503
Omschrijving

Dashboard flitser - ORANJE - R10 R65 - 9 LED - gecertificeerd 

Professionele 9 LED dashboard flitser - oranje zwaailicht met 19 standen.

Deze Plug & Play dashboard zwaailicht heeft 19 verschillende standen en is eenvoudig te installeren. U plaatst het zwaailicht aan uw raam door middel van de 2 zuignappen. Vervolgens steekt u de voeding in uw sigaretten lader en uw dashboard flitser werkt meteen. 

Aan het snoer zit de aan-uitschakelaar, en een knop waarmee u een keuze kunt maken uit de 19 verschillende knipper standen.

De zwaailamp is voorzien van een R10 en een R65 certificering en daarmee toepasbaar op de openbare weg.  

R10
Wat is ECE-R10? Elektromagnetische compatibiliteit (EMC) is een kwaliteitskenmerk van optische signaalsystemen en duidt twee factoren aan: Storingsemissie: de begrenzing van de emissie van elektromagnetische storingen op een niveau, dat een storingsvrij bedrijf van andere apparatuur in de omgeving mogelijk maakt Storingsbestendigheid: zorgen voor een voldoende hoge bestendigheid tegen van buitenaf werkende elektromagnetische storingen De wettelijke basis hiervoor wordt geleverd door CISPR 25 en ISO 7637 en 11452.

R65 
ECE R 65 Lichtverdeling volgens ECE-R65 (E-keurmerk). De zwaailampen moeten volgens de voorschriften van ECE-R65 zo zijn gebouwd, dat ze bij normaal gebruik ondanks de daarbij optredende schommelingen probleemloos blijven werken en dat ze de in deze regeling voorgeschreven eigenschappen behouden. Het is belangrijk dat de zwaailamp zo is gebouwd, dat het na een juiste montage op het voertuig niet kan worden bewogen. Een verkeerde montage kan de waarschuwingswerking afnemen. De lichtwaarden worden op een afstand van ten minste 25 m gemeten. Bij alle lampen, die niet zijn uitgerust met gloeilampen als lichtbron, moeten de gemeten lichtsterkten na één minuut en na 30 minuten voldoen aan de minimum- en maximumeisen. Dit illustreert het belang van thermomanagement in LED-zwaailampen, want alleen door een optimale temperatuurregeling kunnen optimale lichtwaarden ook bij langer gebruik worden gegarandeerd. Een zwaailamp moet zo op het voertuig zijn aangebracht, dat het waarschuwingssignaal vanuit iedere positie op een afstand van 20 m herkenbaar is. Als dit niet mogelijk is, moeten aanvullende waarschuwingssystemen (bijv. extra zwaailampen) worden aangebracht op het voertuig.

SPECIFICATIES
 • Voltage: DC 10-33V
 • Aantal LEDs: 9
 • Vermogen: 9 x 3W (27W in totaal)
 • Kleur licht: oranje
 • Instelbare hoek
 • Aantal verschillende standen: 19
 • Afmetingen (mm): 163 x 118 x 67
 • Met sigarettenaansteker aansluiting 
 • Kabellengte van flitser tot stekker 130 cm 
 • 2 zuignappen voor snelle en gemakkelijke montage
 • Voldoet aan de volgende keurmerken: ECE R10, R65, SAE, CA T13, en daardoor geschikt voor op de openbare weg