Geen producten (0)
Geen producten (0)

Professionele LED Flitslamp met ingebouwde accu - ECE R65 R10

€ 99,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode P20241141036
Productcode leverancier L20241141036
Omschrijving

Professionele LED Flitslamp met ingebouwde accu - ECE R65 R10

Op zoek naar een betrouwbare flitslamp voor professioneel gebruik? Onze flitslamp heeft twee verlichtingsmodi: enkele flits en dubbele flits, voor maximale zichtbaarheid onder alle omstandigheden.

Gemaakt van hoogwaardig weerbestendig kunststof, garandeert onze flitslamp een langdurige duurzaamheid, zelfs onder extreme omstandigheden. Met een geïntegreerde magneet en zuignap is de montage snel en gemakkelijk, waardoor flexibel gebruik op verschillende locaties mogelijk is.

De flitslamp is uitgerust met energiezuinige LED's die helderder licht bieden dan traditionele halogeenlampen. De lamp is voorzien van bediening op de lamp. Tevens zit er op de lamp een batterij indicatie. 

Voorzien van een geïntegreerde batterij biedt deze flitslamp tot 6 uur ononderbroken gebruik, de laadtijd is 4 tot 5 uur voor een volle accu. Opladen doet u met de meegeleverde USB-C kabel. Compatible met iedere USB oplader of USB ingang. 

Technische specificaties:

  • Aantal LED's: 36
  • Diameter: 123mm
  • Beschermingsklasse: IP65
  • Totale hoogte: 110mm

Lichtfuncties:

  • Enkele flits
  • Dubbele flits
 

ECE R65 en R10 zijn beide Europese regelgevingen die van toepassing zijn op deze zwaailamp: 

  1. ECE R65: Deze regelgeving specificeert de eisen voor zwaailampen met betrekking tot hun zichtbaarheid en prestaties. Zwaailampen die voldoen aan ECE R65 moeten bepaalde kenmerken hebben, zoals een minimumlichtsterkte en kleur, om ervoor te zorgen dat ze duidelijk waarneembaar zijn, zelfs onder diverse omstandigheden en vanaf verschillende kijkhoeken. Het doel is om de veiligheid op de weg te verbeteren door voertuigen met zwaailampen duidelijk te markeren voor andere weggebruikers, zoals automobilisten en voetgangers.

  2. ECE R10: Deze regelgeving heeft betrekking op de elektromagnetische compatibiliteit van voertuigen en hun uitrusting. Voor zwaailampen betekent dit dat ze geen storende elektromagnetische interferentie mogen veroorzaken die de werking van andere elektronische systemen op het voertuig kan beïnvloeden. Dit is van cruciaal belang, vooral gezien de toegenomen elektronische complexiteit in moderne voertuigen. Door te voldoen aan ECE R10, zorgen zwaailampen ervoor dat ze veilig kunnen worden gebruikt zonder negatieve effecten op andere elektronische systemen aan boord van het voertuig.

In essentie waarborgen zowel ECE R65 als R10 dat zwaailampen aan strikte normen voldoen, zowel wat betreft zichtbaarheid en veiligheid als elektromagnetische compatibiliteit, waardoor ze betrouwbaar en effectief zijn in verschillende toepassingen.