Geen producten (0)
Geen producten (0)

LED dak zwaailamp - Dark edition - 60 LED - R10/R65

€ 74,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode P202308291523
Productcode leverancier L202308291523
Omschrijving

LED dak zwaailamp - Dark edition - 60 LED - R10/R65

Dak zwaailamp in dark edition. 

Deze mooie zwaailamp is uitgerust met 60 krachtige LEDs, die helder en duidelijk oranje licht produceren. Zo bent u goed te zien op de weg, en met deze zwaailamp voldoet u aan alle openbare regel- en wetgeving om zwaailampen te mogen gebruiken. De dak zwaailamp is een dark edition, wat inhoudt dat de zwaailamp strakker, compacter, en eleganter is afgewerkt dan vergelijkbare modellen. Zo komt de flitser behalve zijn kracht qua lichtsterkte, ook qua uiterlijk goed voor de dag. 

  • R65 en R10 Certificering, voor gebruik op de openbare weg
  • 60x LED oranje
  • Vermogen: 53W 
  • Dark edition 
  • Waterdicht
  • Magnetische voet
  • Stekker met ON / OFF
  • - 30 ° tot + 50 ° veerkrachtig
  • 248mm lang en 171mm breed, 37mm hoog

R10
ECE R 10 INTRO Wat is EMC (ECE-R 10)? Elektromagnetische compatibiliteit (EMC) is een kwaliteitskenmerk van optische signaalsystemen en duidt twee factoren aan: Storingsemissie: de begrenzing van de emissie van elektromagnetische storingen op een niveau, dat een storingsvrij bedrijf van andere apparatuur in de omgeving mogelijk maakt Storingsbestendigheid: zorgen voor een voldoende hoge bestendigheid tegen van buitenaf werkende elektromagnetische storingen De wettelijke basis hiervoor wordt geleverd door CISPR 25 en ISO 7637 en 11452.

R65 
ECE R 65 Lichtverdeling volgens ECE-R65 (E-keurmerk) De zwaailampen moeten volgens de voorschriften van ECE-R65 zo zijn gebouwd, dat ze bij normaal gebruik ondanks de daarbij optredende schommelingen probleemloos blijven werken en dat ze de in deze regeling voorgeschreven eigenschappen behouden. Het is belangrijk dat de zwaailamp zo is gebouwd, dat het na een juiste montage op het voertuig niet kan worden bewogen. Een verkeerde montage kan de waarschuwingswerking afnemen. De lichtwaarden worden op een afstand van ten minste 25 m gemeten. Bij alle lampen, die niet zijn uitgerust met gloeilampen als lichtbron, moeten de gemeten lichtsterkten na één minuut en na 30 minuten voldoen aan de minimum- en maximumeisen. Dit illustreert het belang van thermomanagement in LED-zwaailampen, want alleen door een optimale temperatuurregeling kunnen optimale lichtwaarden ook bij langer gebruik worden gegarandeerd. Een zwaailamp moet zo op het voertuig zijn aangebracht, dat het waarschuwingssignaal vanuit iedere positie op een afstand van 20 m herkenbaar is. Als dit niet mogelijk is, moeten aanvullende waarschuwingssystemen (bijv. extra zwaailampen) worden aangebracht op het voertuig