Geen producten (0)
Geen producten (0)

3x LED wand spot - 78mm - 4 Watt - Zwart - complete set

€ 161,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode P202006040953
Productcode leverancier L202006040953
Omschrijving

3x LED wand spot - 78mm - 4 Watt - Zwart - complete set

 

Een complete plug & play set met 3 Wandspots zwart 4 Watt

Met deze complete set LED wandspots met alle benodigdheden heeft u in één keer een gehele plug & play set.
We hebben de basis van de sets al voor uw samengesteld ! U hoeft de set alleen nog maar te personaliseren naar uw wensen.

We leveren de complete set met een adapter en een hoofdkabel waar u tot 4 lampen op kunt aansluiten.
De meegeleverde voeding heeft genoeg vermogen voor het voeden van de 1 tot 5 spots.


Keuze hulp & uitleg voor uw complete grondspot tuin set

 

Wandspot: De 3 tuin wandspots worden geleverd in warm wit 3000K. Ze hebben een vervangbare lichtbron. Mocht er onverhoopt een lampje kapot gaan, dan hoeft u slechts de lichtbron te vervangen. De spots hebben een afmeting van 78mm Hoog x 92mm Diep en 67mm Breed en hebben een Lichtopbrengst van 310 Lumen.

Kabellengte hoofdkabel: Standaard wordt er een hoofdkabel meegeleverd van 10 meter met 4 aansluitingen. Precies genoeg voor deze set. Mocht u echter later willen uitbreiden dan kunt u ook een 15 meter lange kabel kiezen met 6 aansluitingen

Voeding: 
In deze set wordt een voeding meegeleverd van 21 watt. Precies wat u nodig heeft om deze set aan te sluiten. Mocht u er meer op willen aansluiten of later willen uitbreiden dan kunt u een 60 watt of zelfs een 150 watt voeding kiezen. 

Schemerschakelaar: U kunt de set uitbreiden met een schemerschakelaar. Deze kunt u zo instellen dat de lampen aan gaan bij schemering en na een aantal uur (1-9 uur) automatisch uitschakelen. 

Afstandsbediening: Met deze afstandsbediening kunt u de set op afstand aan en uit schakelen. Eventueel kunt ook meer ontvangers erbij aanschaffen waardoor u tot 9 groepen kunt bedienen. 

Verlengkabels: De eerste aansluiting op de hoofdkabel zit op 5 meter vanaf de voeding. Tussen de aansluitingen op de hoofdkabel zit altijd 2 meter kabellengte. Ook aan iedere lamp zit een kabellengte van 3 meter. U bent dus redelijk vrij in het plaatsen van de lampen. Mocht u toch extra lengte nodig hebben om een lamp verder weg te plaatsen, dan kunt u er verlengkabels bij aanschaffen in verschillende lengtes.

 


U sluit de complete set eenvoudig aan op de volgende manier