Geen producten (0)
Geen producten (0)

2x LED tuinpaal - 1 Watt - 12V - 600mm - complete set

€ 125,35 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode P202109291338
Productcode leverancier L202109291338
Omschrijving

2x LED tuinpaal - 1 Watt - 12V - 600mm - complete set

Een complete plug & play set met 2 tuinpalen van 600mm

Met deze complete set LED tuinpaal met alle benodigdheden heeft u in één keer een gehele plug & play set.
We hebben de basis van de sets al voor uw samengesteld! U hoeft de set alleen nog maar te personaliseren naar uw wensen.

We leveren de complete set met een adapter en een hoofdkabel waar u tot 4 lampen op kunt aansluiten.
De meegeleverde voeding heeft genoeg vermogen voor het voeden van de 1 tot 10 spots.


Keuze hulp & uitleg voor uw complete grondspot tuin set

 

Pilaar: De tuinpalen word geleverd in warm wit 3000K. De pilaar heeft een LED module met 12 LED lampen. De spots hebben een afmeting van 440mm Hoog x 60mm Breed en hebben een Lichtopbrengst van 90 Lumen.

Kabellengte hoofdkabel: Standaard wordt er een hoofdkabel meegeleverd van 10 meter met 4 aansluitingen. Precies genoeg voor deze set. Mocht u echter later willen uitbreiden dan kunt u ook een 15 meter lange kabel kiezen met 6 aansluitingen.

Voeding: 
In deze set wordt een voeding meegeleverd van 21 watt. Precies wat u nodig heeft om deze set aan te sluiten. Mocht u er meer op willen aansluiten of later willen uitbreiden dan kunt u een 60 watt of zelfs een 150 watt voeding kiezen. 

Schemerschakelaar: U kunt de set uitbreiden met een schemerschakelaar. Deze kunt u zo instellen dat de lampen aan gaan bij schemering en na een aantal uur (1-9 uur) automatisch uitschakelen. 

Afstandsbediening: Met deze afstandsbediening kunt u de set op afstand aan- en uitschakelen. Eventueel kunt ook meer ontvangers erbij aanschaffen waardoor u tot 9 groepen kunt bedienen. 

Verlengkabels: De eerste aansluiting op de hoofdkabel zit op 5 meter vanaf de voeding. Tussen de aansluitingen op de hoofdkabel zit altijd 2 meter kabellengte. Ook aan iedere lamp zit een kabellengte van 1,5 meter. U bent dus redelijk vrij in het plaatsen van de lampen. Mocht u toch extra lengte nodig hebben om een lamp verder weg te plaatsen, dan kunt u er verlengkabels bij aanschaffen in verschillende lengtes.