Geen producten (0)
Geen producten (0)

1x LED terras spot - 12V - 5 Watt - 42mm - Complete set

€ 98,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode P202201241103
Productcode leverancier L202201241103
Omschrijving

1x LED terras spot - 12V - 5 Watt - 42mm - Complete set 

Een complete Plug&Play set met 1 terras spot

Met deze complete set voor terrasverlichting met alle benodigdheden heeft u in één keer een gehele plug&play set.
De set bevat 1 spot waar u zelf het aantal meter kabel voor kiest in de opties hierboven.

Ook kiest u hierboven het aantal meter aansluit kabel. Komt u er niet helemaal uit hoeveel u nodig heeft? Bekijk dan even de uitleg hieronder.

We leveren de complete set met waterdichte connectors zodat u de complete set waterdicht kunt aansluiten.
De meegeleverde voeding heeft genoeg vermogen voor het voeden van de spot, u hoeft enkel te kiezen tussen de indoor of outdoor uitvoering.

Keuze hulp & uitleg voor uw complete terras spot tuin set

Spot: De terras spot wordt geleverd in warm wit 2700K. Ze hebben een vervangbare lichtbron. Mocht er onverhoopt een lampje kapot gaan, dan hoeft u slechts de lichtbron te vervangen. De spot heeft een afmeting van 46mm Hoog en 42mm Breed en hebben een Lichtopbrengst van 10 Lumen.

Kabellengte hoofdkabel: Standaard wordt er een hoofdkabel meegeleverd van 10 meter met 4 aansluitingen. Precies genoeg voor deze set. Mocht u echter later willen uitbreiden dan kunt u ook een 15 meter lange kabel kiezen met 6 aansluitingen

Voeding: 
In deze set wordt een voeding meegeleverd van 21 watt. Precies wat u nodig heeft om deze set aan te sluiten. Mocht u er meer op willen aansluiten of later willen uitbreiden dan kunt u een 60 watt of zelfs een 150 watt voeding kiezen. 

Schemerschakelaar: U kunt de set uitbreiden met een schemerschakelaar. Deze kunt u zo instellen dat de lamp aan gaat bij schemering en na een aantal uur (1-9 uur) automatisch uitschakelen. 

Afstandsbediening: Met deze afstandsbediening kunt u de set op afstand aan en uit schakelen. Eventueel kunt u ook meer ontvangers erbij aanschaffen waardoor u tot 9 groepen kunt bedienen. 

Verlengkabels: De eerste aansluiting op de hoofdkabel zit op 5 meter vanaf de voeding. Tussen de aansluitingen op de hoofdkabel zit altijd 2 meter kabellengte. Ook aan iedere lamp zit een kabellengte van 1 meter. U bent dus redelijk vrij in het plaatsen van de lampen. Mocht u toch extra lengte nodig hebben om een lamp verder weg te plaatsen, dan kunt u er verlengkabels bij aanschaffen in verschillende lengtes.