Geen producten (0)
Geen producten (0)

Voedingsklem voor tracklights - 1 fase - Voor ZX rails

€ 1,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode P202212281041
Productcode leverancier L202212281041
Omschrijving

Voedingsklem voor tracklights - 1 fase - Voor ZX rails

1 fase voedingsklem voor railspots.

Deze voedingsklem is bedoeld om de ZX rails, die wij ook aanbieden, te voorzien van bedrading. Deze voedingsklem is als het ware het koppelstuk dat aan het uiteinde van de rail komt te zitten, om zo de bedrading naar de rail toe te begeleiden. De voedingsklem is geschikt voor 1 fase railverlichting. De voedingsklem is geschikt voor gebruik in combinatie met een voeding van 230V. 

1 fase en 3 fasen tracklights

U kunt op twee verschillende manieren uw tracklights van stroom voorzien: met 1 fase, of 3 fasen.

Met 1 fase loopt de elektriciteit tussen twee draden, de fasedraad en de nuldraad. Als u voor 1-fase verlichting kiest, behoren alle lampen tot dezelfde groep. Dit houdt dan ook in dat alle lampen tegelijk in- en uitgeschakeld en gedimd worden. Het grote voordeel van een 1-fase rail is dat deze vaak goedkoper is, en een nettere uitstraling heeft dan de 3-fase rail. 

Met 3-fase railverlichting gebruikt u drie draden die allemaal zijn verbonden met de nuldraad. Hierdoor kunt u drie verschillende verlichtingsgroepen maken die apart kunnen worden bediend. Dit geeft u meer vrijheid in het indelen van de verlichting, en u kunt er dan voor kiezen om verschillende plekken wel of niet te verlichten. 

specificaties
  • Voedingsklem voor tracklights
  • Geschikt voor de ZX rails
  • Voorziet de railverlichting van stroom 
  • Aantal fasen: 1 fase (2 draden)
  • Met koperen geleiders
  • Bedoeld als eindstuk van de rail
  • Afmeting: 100 x 40 x 18mm