Geen producten (0)
Geen producten (0)
Koppelbaar!
Led prikkabel - 20 lampen - 20 meter - Koppelbaar - Waterdicht - 220 Volt - Premium Led prikkabel - 20 lampen - 20 meter - Koppelbaar - Waterdicht - 220 Volt - Premium Led prikkabel - 20 lampen - 20 meter - Koppelbaar - Waterdicht - 220 Volt - Premium Led prikkabel - 20 lampen - 20 meter - Koppelbaar - Waterdicht - 220 Volt - Premium Led prikkabel - 20 lampen - 20 meter - Koppelbaar - Waterdicht - 220 Volt - Premium Stekker dimmer prikkabel 1
1 2 3 4 5 6
 

Led prikkabel - 20 lampen - 20 meter - Koppelbaar - Waterdicht - 220 Volt - Premium

€ 99,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode P202201031325
Productcode leverancier L202201031325
Omschrijving

Led prikkabel - 20 lampen - 20 meter - Koppelbaar - Waterdicht - 220 Volt - Premium

Verlicht uw tuin, terras of party tent met ons 220V Led lichtsnoer

Onze 20 meter lange prikkabel is voorzien van 20 lampen. Dankzij de standaard E27 fittingen draait u simpelweg een nieuwe of andere lamp in de fitting en u kunt de prikkabel gebruiken. Ideaal voor in de tuin, op het terras of om de party tent mee te versieren. Doordat de prikkabel op 220V werkt, kunt u deze gewoon op een stopcontact aansluiten. 

De LED prikkabel is  een leuke decoratieve toevoeging in de zomer maanden, maar we zien ze ook veel terug in de kerst/winter periode.
De prikkabel is bestand tegen regen en sneeuw. De dubbele isolatielaag beschermt de staaldraden tegen de zomerhitte, koude winter en tegen regen, wind en vochtig weer.

220 Volt prikkabels - Neopreen voedingskabel

Deze prikkabels zijn eenvoudiger te gebruiken door simpel en direct aan te sluiten op iedere stopcontact of verlengsnoer. Bovendien is deze prikkabel voorzien van een hoogwaardige neopreen voedingskabel met een dikke mantel. Perfect voor wanneer u meerdere prikkabels wilt koppelen.

Premium LED prikkabel - ook koppelbaar

Deze hoogwaardige prikkabel is naast zijn premium design voorzien van nog een luxe: u kunt deze prikkabel namelijk koppelen met andere prikkabels tot wel 200 meter, of 700 Watt! Hierdoor kunt u gemakkelijk meerdere lichtsnoeren met elkaar verbinden en met één schakelaar of stekker bedienen. Perfect voor wanneer u een groter oppervlak van sfeerverlichting wilt voorzien. De prikkabel is voorzien van zowel een stekker als een hermetische (en dus waterdichte) connector, waardoor koppelen een eitje is! Bovendien kunt u de stekker ook losdraaien, waardoor u van uw prikkabel een verlengsnoer maakt met twee hermetische connectoren.  

Optie: 4 Watt E27 lampen
De niet dimbare lampen hebben een lichtopbrengst van 400Lumen. Hiermee kunt u deze prikkabel dus als hoofdverlichting op een terras gebruiken. De lampen zijn warm wit en hebben een filament uitstraling. De lampen zijn niet dimbaar. 

Optie: 4 Watt E27 lampen + smart stekker
De niet dimbare lampen hebben een lichtopbrengst van 400Lumen. Hiermee kunt u deze prikkabel dus als hoofdverlichting op een terras gebruiken. De lampen zijn warm wit en hebben een filament uitstraling. De lampen zijn niet dimbaar. 
Met onze waterdichte smart stekker bediend u de prikkabel eenvoudig vanaf uw smartphone, stelt u schema's in en laat u deze samenwerken met andere slimme producten.

Optie: 4,6 Watt dimbare E27 lampen
De dimbare lampen hebben een lichtopbrengst van 470Lumen. Om de lampen te dimmen, dient u de stekker van de prikkabel aan te sluiten op een dimmer. Deze kunt u eenvoudig meebestellen in de opties. Als u de prikkable op de stekkerdimmer aansluit, kunt u de prikkabel eenvoudig dimmen met de draaiknop. 

LET OP: de stekker dimmer is niet waterdicht (IP20), en dient dus op een droge plek in het stopcontact te worden gestoken.

Dimbare prikkabels
De dimbare lampen hebben een lichtopbrengst van 470 Lumen. Om de lampen te dimmen, dient u de stekker van de prikkabel aan te sluiten op een dimmer. Dit is een stekkerdimmer, die u eenvoudig bedient met de draaiknop op de stekker. 

SPECIFICATIES
 • Premium LED prikkabel
 • Lengte: 20 meter
 • Afstand van connector tot lamp: 50cm 
 • Afstand tussen lampen: 100cm 
 • Aantal fittingen: 20 
 • Type fittingen: E27
 • IP44 waterdicht
 • Voltage: 220V 
 • Voorzien van dikke, goed beschermde voedingskabel (H05RN-F)
 • Koppelbaar tot wel 200 meter, of 700 Watt!
 • Voorzien van hermetische connector voor eenvoudig koppelen