Geen producten (0)
Geen producten (0)

Draadloze wand dimmer - Mi-Boxer - Zwart

€ 17,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode P202309041036
Productcode leverancier L202309041036
Omschrijving

Draadloze wand dimmer - Mi-Boxer - Zwart

Draadloze wand dimmer, voor al uw LED toepassingen. 

Deze moderne wand dimmer is perfect voor het dimmen van uw LED toepassingen. Denk hierbij aan LED strips, keuken- of trapverlichting, etc. De draaidimmer werkt draadloos, wat mogelijk gemaakt wordt door een ingebouwde 2,4GHz RF-transmitter. Door een Mi-Boxer mono ontvanger (zie optieset) te koppelen aan uw LED verlichting en wand dimmer, kunt u de verlichting draadloos dimmen, en CCT verlichting van kleurtemperatuur laten veranderen. Daarnaast kan de dimmer ook het licht in- en uitschakelen. Dit doet u door de dimknop in te drukken. De wand dimmer heeft een universele opbouw maat van 86 x 86mm, en is eenvoudig te bevestigen aan de muur. Verder wordt de wand dimmer gevoed door een CR2032 batterij, die u eenvoudig kunt mee bestellen. 

Hoe werkt het? 

Deze draadloze wand dimmer maakt geen gebruik van een bedrade verbinding. In plaats daarvan werkt de dimmer op radiofrequentie, waardoor u zonder draden een signaal vanaf de dimmer naar een ontvanger kunt sturen. 

koppelen

U kunt Mi-Boxer verlichting of controllers eenvoudig koppelen aan deze dimmer door de verlichting of controller gedurende 10 seconden uit te schakelen en daarna weer aan te zetten, waarna u de SET-knop achterop de dimmer 3 keer kort indrukt. Vervolgens zijn de dimmer en controller/lamp gekoppeld, en knippert het licht 3 keer. De dimmer is aan een oneindig aantal appraten te koppelen, waardoor u bijvoorbeeld meerdere groepen met verlichting tegelijk kunt bedienen met 1 dimmer (mits de groepen allemaal zijn voorzien van een Mi-Boxer controller, of wanneer de lampen zelf volgens het Mi-Boxer protocol werken). 

ontkoppelen

Om de dimmer te ontkoppelen, doorloopt u hetzelfde proces als bij het koppelen. Het enige verschil is dat u om de dimmer te ontkoppelen keer kort op de SET knop drukt. Als dit is gelukt, knippert het licht 10 keer. 

 

Specificaties
  • Mi-Boxer wand dimmer 
  • Draadloos 
  • 2,4 GHz radiofrequentie 
  • Bereik: 30 meter
  • Dimmen, en kleurtemperatuur aanpassen (geldt alleen voor CCT verlichting)
  • Eenvoudig te koppelen aan een mono ontvanger 
  • Voeding: CR2032 batterij (eenvoudig mee te bestellen) 
  • Afmetingen: 86 x 86 x 27mm
  • Kleur: zwart